Choď na obsah Choď na menu
 


Základné informácie

23. 9. 2016

SMARAGDY:

Smaragdy sú platidlo v hre. Za smaragdy sa dá kúpiť oblečenie, nábytok, účesy, príčesky, make-up, tetovanie, zvieratá alebo sa používajú na vylepšovanie schopnosti klubu. Tak isto môžete za smaragdy nakúpiť darčeky pre priateľa. Smaragdy môžete získať z fotenia alebo výhrou so supermodelkou. Vo fotení môžete získať 1 alebo 2 smaragdy. To ovplyvňuje klubová schopnosť fotogenický. Smaragdy môžete získať aj ako darček od priateľa alebo v udalosti. Môžete ich vyhrať aj ako odmenu v šťastných kartách, v súťaži na fórum Lady Popular alebo v kolese šťastia.

DOLÁRE:

Doláre sú ďalším platidlom v hre. Za doláre sa dá kúpiť oblečenie, nábytok, zvieratá nové izby v apartmáne alebo môžete hrať šťastné karty v karnevale.

Doláre sa dajú vyhrať v módnej aréne súperením s inou lady, kde však môžete doláre aj prehrať. Doláre môžete získať aj v udalostiach, šťastných kartách, minihrách, v kolese šťastia alebo výmenou za diamanty. Doláre môžete darovať do klubu. Potrebujete ich aj na hru v módnom stroji, zvyšovanie popularity alebo zmenu vzhľadu. To koľko vyhráte dolárov v módnom súboji ovplyvňuje klubová schopnosť pracovitý.

DIAMANTY:

Diamanty sú jedno z troch platidiel ktoré nie je však tak dostupné ako ostatné dve. Za diamanty si kúpite luxusné veci z kolekcií alebo si urýchlite a zjednodušíte udalosť. Diamanty si môžete zakúpiť v online shope Lady Popular za však reálne peniaze. Môžete ich však získať na sviatok ako dar od administrátora, vytočením v kolese šťastia alebo ich môžete vyhrať v súťaži na fórum Lady Popular. Diamanty môžete vymieňať za doláre alebo môžete zlepšovať schopnosti klubu. Tak isto môžete urýchľovať cvičenie zvierat alebo im môžete meniť farbu. Môžu pri platení nahradiť smaragdy.

MENO LADY:

Meno lady si volíte pri vytváraní lady. Pokiaľ sa rozhodnete meno zmeniť prvý krát máte zmenu zadarmo. Každá ďalšia zmena je za 50 diamantov.

KOLESO ŠŤASTIA:

Koleso šťastia je stála atrakcia ktorú si môžete každý deň v hre zahrať, avšak iba jeden krát. V kolese sú rôzne odmeny ktoré môžete získať keď po vytočení zastavíte na ich políčku. Od prvého dňa kedy kolesom zatočíte sa vám budú postupne otvárať ďalšie odmeny. Na koniec to môžu byť aj diamanty, ale pokiaľ v nejaký deň zabudnete kolesom zatočiť opäť začínate od prvého dňa a odmeny sa vám uzamknú.

DENNÉ ÚLOHY:

Denné úlohy sú doplnok do hry ktoré vám pomôžu získať doláre. V denných úlohách sa nachádza 10 úloh ktoré sú rozdelené do dvoch skupín po päť úloh. V jednej skupine po splnení jednej úlohy dostanete odmenu 100 dolárov v druhej skupine po splnení úlohy dostanete odmenu 1 skúsenosť. Po splnení všetkých desiatich úloh získate peňažnú odmenu ktorej veľkosť závisí od výšky úrovne lady. Napríklad v úrovni 35 je výška odmeny 10 000 dolárov.

SKÚSENOSTI:

Skúsenosti majú znak fialovej hviezdičky. Skúsenosti získavate v módnej aréne v rozmedzí od 1-6 skúseností alebo v denných úlohách ako odmenu. Skúsenosti potrebujete na zvyšovanie úrovne lady. Úroveň lady je dôležitá. S vyššími úrovňami sa odomykajú nové obchody, oblečenie zvieratá a možnosti v hre.

PROFIL LADY:

Na profile každej lady sa nachádza lady, popularita danej lady a tiež profil čo obsahuje dátum narodenia, úroveň lady, pohlavie, klub, meno a info o lady. Na profile lady sa nachádzajú aj hlasy lady a komentáre pre lady. Tak isto si môžete na profile pozrieť byt lady, frajera (snúbenca), galériu, zvieratá, dosiahnutia a prípadne aj autá lady.

POPULARITA:

Popularita je dôležitá vlastnosť lady. Popularita má 6 odvetví. Každé sa zvyšuje za doláre alebo za módne body. Zvyšovaním popularity sa suma na zvýšenie navyšuje. Popularita by sa mala zvyšovať so stúpajúcou úrovňou lady aby lady nebola ľahkým cieľom v módnej aréne. Popularitu vám zvyšuje aj priateľ alebo bonusy popularity ktoré môžete vyhrať alebo zakúpiť vo VIP obchode.

PRIATEĽ:

O priateľa je potrebné sa starať. Občas ho treba pobozkať alebo mu zavolať. Tým sa mu zvyšuje šťastie. Ak ho však zanedbáte a šťastie klesne na nulu opustí vás. Pri bozkávaní sa priateľovi zvyšuje náklonnosť. Pokiaľ dosiahnete plnú náklonnosť dostanete od priateľa darček v podobe smaragdov.

SNÚBENEC:

Aby ste získali snúbenca musíte dosiahnuť úroveň tridsať a získať všetky darčeky od všetkých priateľov. Potom posledného priateľa pobozkáte a on vás požiada o ruku. Spolu so snúbencom vám v hre pribudnú obchody pre snúbencov spolu so salónom krásy a šatníkom. Snúbencovi môžete meniť účesy, prezliekať ho a nakupovať oblečenie. Alebo môžete splniť nové dosiahnutia ktoré vám so snúbencom pribudnú tiež. Neskôr si môžete usporiadať zásnubný večierok.

GALÉRIA:

Galéria je miesto kde má lady všetky svoje fotky. Lady sa môže vyfotiť so svojim priateľom alebo so zvieratami. Môže sa vyfotiť aj vo svojom byte. Fotky si môže lady vytriediť aj do albumov. Počet fotiek a albumov je však obmedzený no dá sa zväčšiť zakúpením miesta za diamanty alebo môžete miesto vyhrať v udalosti alebo na zásnubnom večierku.

DOSIAHNUTIA:

V dosiahnutiach má lady stanovené ciele ktoré keď dosiahne získa odmenu v podobe dolárov, oblečenia, nábytku, smaragdov, energie a iné. Dosiahnutia lady sa tak isto zobrazujú aj na jej profile.

ŠATNÍK:

V šatníku sa lady môže prezliecť alebo si môže svoje outfity ukladať. Do šatníka oblečenie stále pribúda z nových udalostí, kolekcií alebo z obchodov.

APARTMÁN:

V apartmáne lady je viacero izieb ktoré si môže lady zariadiť. So zvyšujúcou sa úrovňou sa lady odomykajú nové izby alebo si môže ďalšie izby zakúpiť za diamanty. Nábytok na zariadenie si môžete kúpiť v obchode s nábytkom, v kolekciách alebo ho môžete vyhrať v udalostiach.

DOMÁCE ZVIERA:

Domáce zvieratá sú maznáčikmi lady. Zvieratá si môžete zakúpiť v obchode so zvieratami. So zvyšujúcou sa úrovňou si môžete kúpiť nové zvieratá. Zvieratám môžete kúpiť veci v obchode s oblečením pre zvieratá a môžete ich prezliecť v ich vlastnom šatníku. Cvičením zvierat sa vám vylepšuje popularita. Svoje zviera si môže lady aj pomenovať. Zviera môžete prípadne aj vyhrať avšak vtedy nie je možnosť meniť mu oblečenie.

AUTÁ:

Autá nemá každá lady už od začiatku. Auto sa nedá kúpiť v žiadnom obchode. Auto môže lady vyhrať v nejakej udalosti. Po výhre si auto môžete pomenovať a využívať bonusy popularity z auta.

SALÓN KRÁSY:

V salóne krásy si môžete meniť vzhľad lady. Môžete jej zmeniť účes, make-up, vzhľad, farbu pleti, tetovanie, henu alebo jej dať piercing. Nové účesy, make-up a ostatné veci si môžete kúpiť za smaragdy alebo vyhrať v udalostiach.

NÁKUPNÉ CENTRUM:

V nákupnom centre môžete kúpiť lady nové oblečenie. So zvyšujúcou sa úrovňou sa vám otvárajú nové položky a obchody.

OBCHOD S NÁBYTKOM:

V nákupnom centre s nábytkom môžete kúpiť lady nový nábytok. So zvyšujúcou sa úrovňou sa vám otvárajú nové položky a obchody.

OBCHOD SO ZVIERATAMI:

V obchode so  zvieratami môžete lady kúpiť domáceho maznáčika. So zvyšujúcou sa úrovňou si lady môže kúpiť nové zvieratka a oblečenie pre zvieratká.

FTV PRÁCE:

V FTV práce lady môže pracovať. So zvyšujúcou sa úrovňou si lady môže vybrať z viacerých prác  no ku každej si musí kúpiť zadané oblečenie v nákupnom centre. V FTV práce lady môže tak isto vyzývať supermodelku alebo ísť na fotenie. Aby ste mali však väčšiu percentuálnu šancu uspieť mali by ste si kúpiť pomôcky v VIP obchode.

KLUBY:

V kluboch si lady môže hľadať priateľa. Nájde tam popis všetkých priateľov. Ak si s niektorým zaflirtuje môže sa stať jej priateľom.

KARNEVAL:

V karnevale sa lady môže zabaviť. Nachádzajú sa tam minihry. Minihry sú malé súťaže ktoré môžeš hrať raz za deň za peniaze. V karnevale si lady môže zahrať aj šťastné karty. So zvyšujúcou sa úrovňou pribúdajú nové balíčky kariet. V každom balíčku sa nachádzajú položky ktoré môžete vyhrať. Pokiaľ vyhráte všetky položky získate unikátny outfit. To však nie je tak jednoduché. Každý deň môžete v jednom balíčku otočiť iba tri karty a to za peniaze. Môžete vyhrať rôzne odmeny v podobe dolárov, smaragdov, energie, oblečenia a bonusov popularity. V karnevale sa občas objavuje aj aukcia.

VEČIERKOVÉ CENTRUM:

Vo večierkovom centre si môžete pozrieť večierky lady ktoré úž boli alebo ktoré sa chystajú. Tak isto v ňom môžete večierok organizovať keď už máte snúbenca.

SÚŤAŽE:

V súťažiach sa súťaží v troch kategóriach. Lady pódium, FTV CATWALK a súťaž apartmánov. V každej súťaži vyhráva lady s najvyšším počtom hlasov. V každej kategórii môže lady vyhrať prvé, druhé, a tretie miesto spolu s odmenou v podobe smaragdov  a korunky či sošky. Lady pódium a súťaž apartmánov sa obnovuje každý týždeň a FTV CATWALK každý mesiac.  Lady ktorá vyhrá bude umiestnená na stupienok víťazov a jej outfity budú všetci vidieť. Tak isto je to s apartmánom.

VEČIEROK MESIACA:

Večierok mesiaca je vyhodnotenie večierkov ktoré sa za mesiac udiali podľa počtu hlasov ktoré lady dali hostiteľke podľa toho ako sa im na večierku páčilo. Lady ktorá získa z pomedzi všetkých večierkov ktoré sa za daný mesiac udiali najviac hlasov vyhráva odmenu 500 smaragdov a jej fotka bude v zozname najlepších večierkov.

HODNOTENIE:
V hodnotení lady nájde koľko vyhratých súbojov, dolárov a skúseností vyhrala ale aj koľká je v rebríčku za deň, týždeň, mesiac či v celkovom poradí.

MÓDNA ARÉNA:

V módnej aréne môžete súperiť s inými ladys a vyhrávať skúsenosti na zvyšovanie úrovne alebo peniaze na zvyšovanie popularity. Čím lepšiu budete mať popularitu tým viac sa vám bude dariť vyhrávať. No aby ste mohli vyzývať, musíte mať energiu. Energia sa vám načítava sama no môžete energiu získať v kartách, udalostiach, na zásnubnom večierku alebo si ju môžete kúpiť za diamanty. Na jeden súboj potrebujete jednu energiu. V módnej aréne si môžete aj vyhľadať lady ktorú hľadáte.

LADY KLUBY:

Byť v klube má svoje výhody. Bude sa vám viac dariť v módnej aréne, vo fotení alebo v zvyšovaní popularity. Do klubu môžete darovať finančnú odmenu za ktorú môže viceprezident alebo prezident klubu zvyšovať schopnosti klubu. Každý klub má svoju slávu. Zvýšiť si ju môže výhrou nad iným klubom. V klube si môžete chatovať s inými ladys na chate. Maximálna kapacita klubu je 50 členov aj to až po zvýšení schopnosti pohostinný na 50. Do klubu sa môžete dostať žiadosťou o členstvo alebo si vytvoríte vlastný klub čo je však dosť drahé. Každý klub má svoje logo a meno.

VIP OBCHOD:

Vo VIP obchode si môžete zameniť diamanty za peniaze alebo si diamanty môžete nakúpiť. Tak isto si môžete kupovať energiu, bonusy popularity, talenty alebo prostriedky pre supermodelku alebo fotenie. Nachádzajú sa tam aj katry loajality ktoré môžete získať podľa toho koľko diamantov za mesiac nakúpite. Keď ich získate dostanete zľavu na nákupy.

UDALOSTI:

Udalosti majú vyhradený čas koľko budú v Lady Popular. Sú rôzdne typy udalostí. V každej sa dajú vyhrať iné odmeny v podobe oblečenia, smaragdov dolárov, účesov, pozadí na profil či do bytu, zvierat či dokonca aut.

SPRÁVY:

Správy sú jediný spôsob súkromného rozhovoru medzi ladynkami. K správe môže lady priložiť obrázok či smajlíka.

KOMENTÁRE:

Komentáre sa zobrazujú na profile každej lady. Lady v nich hodnotia outfit alebo posielajú pozdravy. Komentáre sa v hre využívajú na získanie hlasov pre lady.

PLUSKO:

V plus môžeš pozývať svoje kamarátky aby si zahrali hru. Ak tvoju pozvánku príjmu a začnú hrať, s ich pribúdajúcimi úrovňami dostaneš smaragdy.

V plus nájdeš aj zoznamy svojich priateliek v hre no aj súperiek a ignorovaných lady. Pokiaľ máš nejakú lady medzi ignorovanými nikdy ti už nemôže napísať správu ani komentár na tvoj profil.

MÓDNE BODY:

Módne body sú na vylepšovanie popularity. Aby sa vám zlepšila nejaká schopnosť, nemusíte kupovať len za doláre. Môžete si ju zlepšiť aj za módne body ktoré získate pri menení vzhľadu, nakupovaní a hlasovaní.

NASTAVENIE:

V nastavení si môžete zmeniť meno, heslo, email alebo si môžete zobrať dovolenku.

DOPORUČENIA:

Odporúčam nezakladať si viacej účtov na jednej verzii Lady Popular, pretože pretože hrozí, že vás administrátor zablokuje a nebudete môcť ďalej hrať.

Odporúčam aj nenadávať a robiť reklamy iným stránkam, pretože aj za to hrozí trest.

 

 

 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.