Choď na obsah Choď na menu
 


Nová súťaž na fórum! Odmeny sú štedré!

27. 9. 2016

19:20

Neviem či ste si včera všimli no včera prišla každej lady správa, že sa koná súťaž na fóre! Odmeny sú veľmi štedré. Po kliknutí na odkaz sa vám toto objaví:

"Milé dámy,
v septembri ste s nami navštívili módne mestá New York, Londýn, Miláno a tento týždeň nás čaká posledné - Paríž.
Dúfame, že ste si s nami Fashion Weeks užili. Náš tím pre vás pripravil súťaž práve k tejto módnej udalosti s úžasnými odmenami.
Prečítajte si pozorne pravidlá súťaže. Príspevky, ktoré nebudú spĺňať tieto pravidlá, nebudú naším tímom hodnotené a nebudú mať teda šancu získať jednu z atraktívnych odmien. Ukážte nám svoju módnu fantáziu a kreativitu!

Vytvorte štyri módne outfity, ktoré budú predstavovať štyri módne mestá - New York, Londýn, Miláno, Paríž.
Jeden outfit - jedno mesto. Nemusíte použiť oblečenie z tejto udalosti, výberom jednotlivých kúskov oblečenia nie ste nijako limitované, musí to však byť oblečenie z hry.
Každý z vytvorených outfitov pomenujte mestom, ktoré sa pre vás stalo inšpiráciou.
Vytvorením outfitov však vaša práca ešte nekončí. Pokúste sa svoje outfity tiež čo najzaujímavejšie odprezentovať v súťažnom príspevku - použiť môžete akékoľvek grafické programy. Hodnotiť budeme nielen samotné outfity, ale aj prevedenie súťažného príspevku.
Do súťaže môžete pridať iba jeden súťažný príspevok.
Nezabudnite do súťažného príspevku tiež napísať meno vašej lady v hre. Jednotlivé súťažné outfity si uložte aj do svojej galérie v hre na kontrolu.

Odmeny:


1. miesto - 500                               
2. miesto - 400

3. miesto - 300
4. miesto - 200
5. miesto - 100

Táto súťaž sa začína 26.9 a končí 3.10 čo znamená, že máme dosť času na to aby sme vytvorili štyri outfity. Pre tie ktoré si nekupujú diamanty je to jedinečná šanca ale upozorňujem! Nie posledná takže ak nevyhráte nevadí. Pustite sa do toho a nezabudnite fotky uložiť do galérie!

 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.